2013. május 5., vasárnap
Rebarbarás-almás pite
Hozzávalók:
500 g liszt
150 g cukor
150 g Rama margarin
200 ml tejföl
2 tojás
15 g sütőpor
1 csipet só
Töltelék:
700 g rebarbara kockákra vágva
300 g alma felszeletelve
150 g cukor
Kenyérsütőgéppel összedolgoztam a tésztát, majd 1 órára betettem a hűtőbe. Aztán a 2/3-át kinyújtottam a tepsibe, rátettem a rebarbarát és almát, majd megszórtam egyenletesen a cukorral. A tészta maradékát kinyújtottam, hossú csíkokra vágtam és rácsként rátettem.
Kb. 40 percet sütöttem míg a teteje megbarnult.
Kihűlés után lehet csak szeletelni, különben kifolyik a leve.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése